Om å være frivillig

Å jobbe som frivillig passer for deg som er:

  • utadvendt og imøtekommende
  • hjelpsom og løsningsorientert
  • tar i et tak når det trengs

Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse under skifesten. Du vil sitte igjen med unik erfaring, minnerike dager og kjenne at du har vært en viktig del av Holmenkollen Skifest.

Organisasjonen består av mange ulike seksjoner, med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Vi trenger derfor frivillige med ulik kompetanse og erfaring. Interessen for å være frivillig har vært stor de siste årene. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute dersom du har et ønske om å bidra til den store skifesten.

Holmenkollen Skifest (verdenscup i nordiske grener) varer i tre dager. Flere seksjoner har i tillegg til konkurransedagene dager med rigging og andre forberedelser. Vi forventer at alle som jobber som frivillig setter av minst tre dager til jobbing. Dersom du ønsker å jobbe mer er det selvfølgelig bare et pluss.

OVERNATTING

Vi har dessverre ikke tilbud på, eller gratis overnatting for våre frivillige. Bor du langt unna kan det være et alternativ å ta kontakt med andre i seksjonen din, kanskje de har en ekstra seng i arrangementsuka.

BEKLEDNING

Vi har inngått en ny klesavtale med ODLO. Dette medfører at alle frivillige får tilbud om å kjøpe funksjonærantrekk til sterkt rabatterte priser. Funksjonærantrekket består av fleecegenser, jakke og lue. Mer om dette kan du lese om i frivilligportalen når du er registrert frivillig.

BILLETTER

Alle frivillige får to gratis arenabilletter til Holmenkollsøndag, søndag 12.mars.

FORPLEINING

Når du er på vakt og bidrar til Holmenkollen Skifestival får du et varmt måltid, lunsj, og eventuelt overtidsmatpakke hvis du har lang dag. Det vil også være drikke, frukt, vafler og annen snacks tilgjengelig på en av våre tre funksjonær»huler».

TRANSPORT

Holmenkollen er et komplekst anlegg med veldig lite parkering. Hovedfremkomstmiddelet for alle som skal til Kollen er derfor t-banen. Ruter setter opp ekstra avganger for frivillige som skal tidlig på vakt lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for dette.